Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:


 • Registriraj se
 • Zahtevaj novo geslo
 • Iskanje po portalu  warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/iracunovodstvo/themes/iracunovodstvo/block-block-1.tpl.php on line 39.
  Strokovna mnenja in svetovanje IR

  Nudimo vam celovito obravnavo računovodske, davčne, kadrovske in pravne problematike. Naše svetovalke vam nudijo nepogrešljivo znanje s področja računovodske ter davčne zakonodaje in prakse ter pravnega in kadrovskega svetovanja. Stranke obravnavamo individualno in jim pomagamo pri optimizaciji njihovega poslovanja s povezovanjem različnih davčnih zakonov in računovodskih podlag.


  Kaj vam nudimo?

  • Izdelavo strokovnega mnenja s področja računovodstva, davkov, financ, kadrov;
  • svetovalne storitve v zvezi z začetkom opravljanja dejavnosti;
  • pomoč pri izbiri ustrezne statusno pravne oblike in rešujemo ostale računovodske in davčne zagate;
  • preventivne računovodske in davčne preglede poslovanja, ob katerih vas opozorimo na vaše nepravilnosti pri poslovanju;
  • preizkus vašega znanja s področja računovodstva in davkov (t.i. računovodska in davčna testiranja). Slednje opravljamo tudi v primeru, ko želite zaposliti delavca, ki bo opravljal dela na področju računovodstva in davkov in želite preveriti, kakšno je njegovo znanje s tega področja.

  Kdo so naše svetovalke?

  Naše svetovalke so strokovnjakinje na svojem področju in so aktivne tudi kot predavateljice na domačih in tujih strokovnih izobraževanjih ter so avtorice številnih strokovnih člankov in publikacij. Pri vprašanjih in dilemah vam bodo pomagale:

  Kristinka Vukovič

  Mag. Tamara Prezelj

  Mag. Barbara Guzina

  Nina Orehek Ručigaj

  Svetovanje v mednarodnem prostoru

  Pomagamo reševati dileme in izzive tudi izven slovenskih meja. Svetovanje vam tako nudimo za področje 14 evropskih držav: za Slovenijo, Avstrijo, Češko, Poljsko, Slovaško, Nemčijo, Madžarsko, Ukrajino, Romunijo in t.i. regije – za Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno Goro in Makedonijo, strokovno mnenje pa pripravimo tudi v želenem jeziku.

  Pravila priprave strokovnih mnenj

  S pomočjo spodnjega obrazca pošljite svoje vprašanje oziroma opis problema, na podlagi katerega bomo pripravili oceno porabljenega časa za pripravo strokovnega mnenja.

  Odgovor vam bomo nato posredovali najkasneje v roku petih delovnih dni, razen v primeru težjih oziroma zahtevnejših vprašanj, pri katerih vam bomo sporočili rok, v katerem vam lahko pripravimo odgovor.

  Cenik izdelave mnenj ter drugih povezanih storitev

  Opravljene storitve se zaračunavajo na podlagi porabljenega časa za posamezni primer. V preglednici so navedene cene za urno postavko.


  STORITEV

  Cene v EUR
                                   
   1.
  IZDELAVA STROKOVNIH MNENJ - Slovenija   

  Izdelava mnenja 125, 00
  2. IZDELAVA STROKOVNIH MNENJ - Slovenija – zahtevno svetovanje  
    Izdelava mnenja 150, 00
  3. IZDELAVA STROKOVNIH MNENJ – regija (1 država)
   
  Izdelava mnenja 150, 00
  4. IZDELAVA STROKOVNIH MNENJ – regija (več držav)

  Izdelava mnenja 175, 00

  Cene ne vsebujejo 22% DDV. Na podlagi zastavljenega vprašanja vam bomo poslali ponudbo, po vaši potrditvi ponudbe, pa boste v roku 5 delovnih dni prejeli izdelano strokovno mnenje.

  Povpraševanje za izdelavo strokovnega mnenja
  *  Vaš e-mail naslov:
  *  Predmet:
  *  Sporočilo: