Svetovanje

Celovita obravnava računovodske, davčne, kadrovske, finančne in pravne
problematike za 14 držav centralne in vzhodne Evrope

SVETOVANJE

Hitra in ustrezna strokovna podpora

Uspešnost poslovanja vsakega podjetja je tesno povezana z davčno, računovodsko, kadrovsko, finančno in pravno optimizacijo poslovnih procesov. Iskanje ustrezne zakonske podlage vam lahko vzame precej dragocenega časa, odgovor pa morate po navadi najti čim prej – v takih primerih je hitra in ustrezna strokovna podpora več kot dobrodošla.

PRI NAS SI LAHKO PRISKRBITE:

izdelavo strokovnega mnenja s področja računovodstva, davkov, kadrov, financ in prava,

svetovalne storitve v zvezi z začetkom opravljanja dejavnosti,

pomoč pri izbiri ustrezne statusnopravne oblike,

preventivne računovodske in davčne preglede poslovanja, ob katerih vas opozorimo na vaše nepravilnosti pri poslovanju,

preizkus znanja s področja računovodstva in davkov (t.i. računovodska in davčna testiranja).

KAJ PA TUJINA?
Pomagamo reševati dileme in izzive tudi izven slovenskih meja. Svetovanje vam poleg Slovenije nudimo še za področje 13 evropskih držav: za Avstrijo, Bosno in Hercegovino, Češko, Črno Goro, Hrvaško, Madžarsko, Makedonijo, Nemčijo, Poljsko, Romunijo, Slovaško, Srbijo in Ukrajino, strokovno mnenje pa pripravimo tudi v želenem jeziku.

PRI REŠEVANJU VPRAŠANJ IN ZAGAT VAM BODO POMAGALI

Kristinka Vukovič
Računovodska in davčna svetovalka
Svoje bogato znanje in dolgoletne izkušnje predaja kot mentorica računovodjem ter kot predavateljica na strokovnih seminarjih.
dr. Nina Orehek Ručigaj
Pravna in davčna svetovalka
Je izkušena strokovnjakinja za davčno, gospodarsko in delovno pravo, avtorica številnih strokovnih člankov ter predavateljica na strokovnih seminarjih.
Blaž Šlemic
Poslovnofinančni svetovalec
S svojimi večletnimi izkušnjami na področju poslovnih financ pomaga podjetjem pri optimizaciji poslovanja in financiranju ter svetuje pri poslovnih odločitvah.
mag. Barbara Guzina
Davčna svetovalka
Je sodna izvedenka za področje davkov ter arbiter za transferne cene z dolgoletnimi izkušnjami na področju davčnega svetovanja podjetjem v Sloveniji in v tujini. Svoje znanje deli kot predavateljica in avtorica številnih strokovnih člankov.
mag. Romana Dražnik
Davčna svetovalka
Svoje izkušnje je pridobila s svetovanjem na področju slovenskega in mednarodnega davčnega prava. Je tudi predavateljica in avtorica strokovnih člankov z davčno tematiko.
mag. Sabina Lamut
Davčna svetovalka
Deluje kot sodna izvedenka za področje ekonomija – davki. S svojimi mnenji pomaga strankam pri reševanju davčne problematike. Znana je tudi na mednarodnem področju, kjer je registrirana v Evropskem registru davčnih svetovalcev.
Tadeja Jerič
Pravna in davčna svetovalka
Po izobrazbi je diplomirana pravnica, specializirana za področje delovnega prava in vseh drugih oblik dela, obdavčitve fizičnih oseb in ostalih davčnih področij. Tudi avtorica strokovnih člankov in predavateljica.
Anja Premrn
Davčna svetovalka
Je magistrica poslovnih ved. Tako slovenskim in tujim strankam pomaga pri reševanju davčnih dilem. Je tudi avtorica številnih člankov v strokovni reviji Unikum.
Dejan Kaligaro
Finančni svetovalec
Podjetjem svetuje na področju poslovnih financ, pri pripravi poslovnih načrtov, denarnih tokov, napovedi planov poslovanja, ocenjevanju vrednosti podjetij in pridobivanju ter optimizaciji finančnih obveznosti. Je tudi avtor številnih člankov v strokovni reviji Unikum.
Andreja Hočevar
Svetovalka za zaposlovanje tujcev
Nudi pomoč pri vprašanjih, vezanih na urejanje napotitve delavcev v države članice EU ali tretje države ter s tem povezanih rezidentskih statusov ter uveljavljanja določil Mednarodnih pogodb na področju dvojnega obdavčenja.
Sandra Volk
Pravna svetovalka
Diplomirana pravnica, z opravljenim strokovnim izpitom za opravljanje funkcije upravitelja v postopkih insolventnosti in prisilne likvidacije.

PREVERITE, KAKO VAM LAHKO POMAGAMO

S pomočjo spodnjega obrazca pošljite svoje vprašanje oziroma opis problema, na podlagi katerega vam bomo poslali ponudbo.*Obvezno polje
*Dovoljujem uporabo navedenih osebnih podatkov in sprejemam Splošne pogoje in politiko zasebnosti Inštituta za računovodstvo.