Svetovanje

Celovita obravnava računovodske, davčne, kadrovske, finančne in pravne
problematike za 14 držav centralne in vzhodne Evrope

SVETOVANJE IR

Hitra in ustrezna strokovna podpora

Uspešnost poslovanja vsakega podjetja je tesno povezana z davčno, računovodsko, kadrovsko, finančno in pravno optimizacijo poslovnih procesov. Iskanje ustrezne zakonske podlage vam lahko vzame precej dragocenega časa, odgovor pa morate po navadi najti čim prej – v takih primerih je hitra in ustrezna strokovna podpora več kot dobrodošla.

PRI NAS SI LAHKO PRISKRBITE:

Izdelavo strokovnega mnenja s področja računovodstva, davkov, kadrov, financ in prava,

svetovalne storitve v zvezi z začetkom opravljanja dejavnosti,

pomoč pri izbiri ustrezne statusnopravne oblike,

preventivne računovodske in davčne preglede poslovanja, ob katerih vas opozorimo na vaše nepravilnosti pri poslovanju,

preizkus znanja s področja računovodstva in davkov (t.i. računovodska in davčna testiranja).

KAJ PA TUJINA?
Pomagamo reševati dileme in izzive tudi izven slovenskih meja. Svetovanje vam poleg Slovenije nudimo še za področje 13 evropskih držav: za Avstrijo, Bosno in Hercegovino, Češko, Črno Goro, Hrvaško, Madžarsko, Makedonijo, Nemčijo, Poljsko, Romunijo, Slovaško, Srbijo in Ukrajino, strokovno mnenje pa pripravimo tudi v želenem jeziku.

PRI REŠEVANJU VPRAŠANJ IN ZAGAT VAM BODO POMAGALI

Kristinka Vukovič
Računovodska in davčna svetovalka

Svoje znanje in dolgoletne izkušnje predaja kot mentorica računovodjem ter kot predavateljica na strokovnih seminarjih.

Dr. Nina Orehek Ručigaj
Pravna in davčna svetovalka

Strokovnjakinja za davčno, gospodarsko in delovno pravo. Avtorica številnih strokovnih člankov in predavateljica na strokovnih seminarjih.

Blaž Šlemic
Poslovnofinančni svetovalec

S svojimi večletnimi izkušnjami na področju poslovnih financ pomaga podjetjem pri optimizaciji poslovanja in financiranju ter svetuje na področju poslovnih odločitev.

mag. Barbara Guzina
Davčna svetovalka

Je sodna izvedenka za področje davkov ter arbiter za transferne cene z dolgoletnimi izkušnjami na področju davčnega svetovanja podjetjem tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Svoje znanje deli kot predavateljica in avtorica številnih strokovnih člankov.

mag. Rosana Dražnik
Davčna svetovalka

Svoje bogate izkušnje je pridobila s svetovanjem strankam na področju slovenskega in mednarodnega davčnega prava. Je tudi predavateljica in avtorica strokovnih člankov z davčno tematiko.

mag. Sabina Lamut
Davčna svetovalka

Deluje tudi kot sodna izvedenka za področje ekonomija – davki, zato s svojimi mnenji pomaga strankam pri reševanju davčne problematike. Znana je tudi na mednarodnem področju, kjer je registrirana v Evropskem registru davčnih svetovalcev.

Tadeja Jerič
Pravna in davčna svetovalka

Po izobrazbi je diplomirana pravnica, specializirana za področje delovnega prava in vseh drugih oblik dela, obdavčitve fizičnih oseb in ostalih davčnih področij. Tudi avtorica strokovnih člankov in predavateljica.

Anja Premrn
Davčna svetovalka

Je magistrica poslovnih ved. Tako slovenskim in tujim strankam pomaga pri reševanju davčnih dilem. Je tudi avtorica številnih člankov v strokovni reviji Unikum.

Dejan Kaligaro
Finančni svetovalec

Podjetjem pomaga in svetuje na področju poslovnih financ, predvsem pri pripravi poslovnih načrtov, denarnih tokov, napovedi planov poslovanja, ocenjevanju vrednosti podjetij in pridobivanju ter optimizaciji finančnih obveznosti. Je tudi avtor številnih člankov v strokovni reviji Unikum.

Preverite, kako vam lahko pomagamo!

S pomočjo spodnjega obrazca pošljite svoje vprašanje oziroma opis problema, na podlagi katerega vam bomo poslali ponudbo.*Polje je obvezno
*Dovoljujem uporabo navedenih osebnih podatkov in sprejemam Splošne pogoje in politiko zasebnosti Inštituta za računovodstvo.