28. i 29. novembar su rezervisani za prvi Susret računovođa Srbije, ali i za pogled u budućnost poslovanja.

Dana 28. i 29. novembra 2024. godine, sastaćemo se na prvom velikom okupljanju računovođa Srbije. Za vas pripremamo odličan stručni i prateći program i brojna iznenađenja. Zato vam preporučujemo da što pre zabeležite datum u svom kalendaru.

Google kalendar

Vrnjačka Banja, jedan od bisera srpskog turizma, nudi savršen ambijent za održavanje našeg dvodnevnog seminara za računovođe u novembru. Smeštena u srcu Srbije, Vrnjačka Banja je poznata po svojim lekovitim termalnim izvorima i prostranim parkovima, pružajući mirno okruženje za učenje, šetnje i opuštanje. Iako novembar nije u glavnoj sezoni, posetioci mogu uživati u posebnim wellness i spa tretmanima prilagođenim hladnijim mesecima, dok lokalni restorani nude bogatu i raznovrsnu kuhinju. Upravo zbog ovih razloga, za naš događaj smo izabrali hotel koji se nalazi u samom srcu ove prelepe banje – hotel Tonanti.

Hotel Tonanti, sa svojim modernim i luksuznim sadržajima, nudi vrhunsku udobnost i uslugu. Konferencijske sale hotela su opremljene najnovijom tehnologijom, omogućavajući efikasno i produktivno održavanje seminara. Gosti hotela mogu uživati u vrhunskom wellness i spa centru, bazenima i fitnes sadržajima, pružajući relaksaciju nakon napornog dana. Okružen prelepim prirodnim pejzažima, hotel Tonanti i Vrnjačka Banja zajedno pružaju idealne uslove za rad i opuštanje. Ova kombinacija prirodnih lepota, kulturnih znamenitosti i savremenog luksuza čini Vrnjačku Banju i hotel Tonanti savršenim izborom za naš seminar.

Vrnjačka Banja
Hotel Tonanti ulaz
Hotel Tonanti predavaonica

U Srbiji smo odlučili da organizujemo okupljanje računovođa u novembru, po uzoru na isti događaj koji se poslednje dve godine uspešno organizujemo u Sloveniji. Želja nam je bila da najbolje prakse prenesemo u Srbiju i po prvi put organizujemo dvodnevno druženje za računovođe u mesecu kada se slavi Dan računovođa. Susret računovođa Srbije zamišljen je tako da dovedemo najbolje predavače iz oblasti poreza, računovodstva, IT-a, obračuna zarada, koji će obraditi aktuelne teme i preneti svoje znanje kako biste uvek bili korak ispred konkurencije i mogli bolje, brže i efikasnije obavljati svoj posao.

Naše kolege iz Slovenije već dve godine uspešno organizuju Susret računovođa, a broj prijavljenih raste svake godine jer se dobar glas daleko čuje. Program je osmišljen tako da vam omogući da se razvijate profesionalno, ali i unapredite neke svoje soft skills veštine. Očekujemo da i u Srbiji ovaj događaj postane tradicija, koja će pomoći računovođama da budu još uspešniji.

Do tada pogledajte kako je bilo u Sloveniji prethodnih godina.