Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

“dodatno besedilo”Dodatni termini:
trenutno nadaljnji termini niso razpisani&

Finančniki in računovodje bodo vadili uporabo strokovnega angleškega jezika za učinkovito ustno in pisno izražanje. Izobraževanje bo potekalo v angleškem jeziku, slušatelji bodo prejeli tudi slovarček izrazov.

 

 PROGRAM

Predstavljeni bodo računovodski principi. Poudarek bo na ustni in pisni produkciji strokovnega angleškega jezika, kar računovodje in finančniki potrebujejo za uspešno poslovanje s tujci. Naučili se bomo opisovati finančne trende, tabele in grafe, bilanco stanja, izkaz poslovnega izida, izkaz poslovnih tokov, ukvarjali se bomo z izrazoslovjem na področju davkov in revizije.

 

IZOBRAŽEVANJE JE NAMENJENO:

Izobraževanje je namenjeno finančnikom in računovodjem, ki želijo učinkovito in tekoče komunicirati s strankami in izboljšati svoje znanje finančnega jezika.

 

 POMEMBNE INFORMACIJE

  • Šola se izvaja petkrat po pet šolskih ur. Termini srečanj so: 3., 6., 10., 13. in 17. december 2019.
  • Predavanja se pričnejo ob 8.30 in trajajo do 13.00. Med predavanjem sta dva odmora – prvi traja pol ure, drugi pa 15 minut. Med odmori slušateljem v avli pred predavalnico nudimo pogostitev.
  • Slušatelji se lahko udeležijo le posamezne šole (šole osnov ali šole poglobljenega znanja), lahko pa tudi obeh šol. V slednjem primeru nudimo pri poglobljeni šoli 10% popust na kotizacijo.
  • Po zaključku seminarja slušatelji pridobijo potrdilo o udeležbi.
  • Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer zaračunamo celotno kotizacijo.
  • Račun za kotizacijo izdamo na dan izobraževanja.
  • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.
  • Dodatna pojasnila dobite na telefonski številki 01/360 20 08.

 PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE

 

Vstopnice

Št. udeležencev
The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Prijava na to izobraževanje ni več mogoča. Preverite dodatne razpisane termine.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih Sprejmem
×