warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/iracunovodstvo/themes/iracunovodstvo/block-block-1.tpl.php on line 39.
Računovodski strokovnjak IR

Stopite iz povprečja. Opozorite nase z nazivom računovodski strokovnjak IR!

Je že res, da je pomembna vsebina in ne celofan, da je pomembno, kar imamo v glavi in ne na papirju ter kako znamo to uporabiti. A res je tudi, da ljudje poleg golega zavedanja potrebujemo tudi priznanje, ki nam potrdi našo vero, da smo dobri, da nam vlije zaupanje vase in nas požene spet dalje.

Na Inštitutu za računovodstvo cenimo trud pri izpopolnjevanju znanja in verjamemo, da z nami delite prepričanje, da ga je treba ves čas obnavljati, utrjevati in osveževati z novostmi, saj je to tisto kar v kombinaciji z izkušnjami in praktičnim delom nekoga naredi strokovnjaka na svojem področju. Verjamemo pa tudi, da si prizadevanje za znanje in trdo delo zasluži javno priznanje. Zato vsem, ki delajo na področju računovodstva in nenehno izpopolnjujejo svoje znanje, omogočamo pridobitev naziva Računovodski strokovnjak IR.

Naj se vaše prizadevanje za znanje in vaše trdo delo potrdi s certifikatom!

Zakaj postati računovodski strokovnjak IR?

  • ker bo naziv priznanje vašemu strokovnemu znanju in usposobljenosti ter pokazatelj vaše odličnosti
  • ker vam za vsako leto aktivnega statusa pripada brezplačno bronasto članstvo Kluba IR, v okviru katerega člani prejemate brezplačno elektronsko verzijo biltena Unikum ter koristite popuste na izobraževanja IR in številne druge ugodnosti
  • ker se boste kot Računovodski strokovnjak z aktivnim statusom lahko udeležili treh brezplačnih kratkih posvetov o aktualnih temah, ki bodo organizirani posebej za vas, vodili pa jih bodo priznani sodelavci in predavatelji IR
  • ker boste v družbi najboljših pripomogli k dvigu ugleda poklica računovodje in računovodske stroke

Vse informacije o »Računovodskem strokovnjaku IR« najdete v brošuri - TUKAJ oziroma v posameznih zavihkih na levi strani.

Pravilnik o pridobitvi naziva »Računovodski strokovnjak IR« najdete TUKAJ!

 

Lepo vabljeni v družbo »Računovodskih strokovnjakov IR«.