warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/iracunovodstvo/themes/iracunovodstvo/block-block-1.tpl.php on line 39.
Partnerstvo IR

Z našo pomočjo do vaše ciljne publike! Postanite partner Inštituta za računovodstvo!

Kdo smo?

Inštitut za računovodstvo že od leta 2006 zaposlenim v računovodski dejavnosti nudi ustrezno podporo pri poglabljanju strokovnih znanj, seznanjanju s tekočimi spremembami zakonodaje, reševanju računovodskih, davčnih in kadrovskih dilem ter konkretnih vprašanj. V letih delovanja je kot ponudnik strokovnih izobraževanj s področja računovodenja in davkov, kot organizator največjega srečanja računovodske stroke v Sloveniji - Tedna računovodij in založnik dosegel veliko prepoznavnost in ugled v strokovni javnosti. Inštitut za računovodstvo s svojim strokovnim delovanjem v skupnosti skrbi za dvig ugleda računovodske stroke, poklica računovodje in celotne dejavnosti računovodenja.

Kako lahko sodelujete z nami?

Najrazličnejše možnosti in oblike sodelovanja z Inštitutom za računovodstvo vam bodo omogočile učinkovito predstavitev vaših storitev udeležencem naših izobraževanj, udeležencem Tedna računovodij, strokovni javnosti in našim partnerjem. Partnerstvo z Inštitutom za računovodstvo je odličen način nevsiljive komunikacije s ciljno javnostjo in večanja prepoznavnosti vašega podjetja.

Kdo je naša ciljna javnost?

Udeleženci naših izobraževalnih dogodkov so vsi zaposleni v računovodski dejavnosti, računovodskih servisih in računovodje, ki delujejo v večjih podjetjih. Prav tako pri nas pridobivajo in poglabljajo svoje znanje vsi, ki se pri svojem delu srečujejo tudi s kadrovskim in davčnim ter pravnim področjem. Udeleženci prihajajo tako iz gospodarstva kot tudi javnega sektorja. Predvsem pa vsi, ki se zavedajo, da so ustrezna strokovna znanja, sposobnosti in veščine postali ključnega pomena za soočanje z novimi izzivi na področju računovodstva in davkov. Na izobraževalnih dogodkih svoje znanje z udeleženci delijo najboljši strokovnjaki računovodske, davčne in kadrovske stroke.

Kako izbrati paket Partnerstva?

V nadaljevanju so predstavljeni paketi partnerstev, ki vsebujejo kombinacijo različnih promocijskih aktivnosti s katerimi si lahko zagotovite učinkovite promocijo. Da pa bo predstavitev vašega podjetja čim bolj prilagojena vašim pričakovanjem, imate seveda možnost paket partnerstva sooblikovati z nami ali ga poljubno prilagoditi vašim potrebam.

Plačilni pogoji in pogoji sodelovanja

Pogodba o Partnerstvu IR se sklene za obdobje enega leta. Možno je plačilo na obroke (3 ali 9 obrokov). Za plačilo v enkratnem znesku nudimo 5 % popust.

Naziv partnerstva
in vsebina
Generalni
partner IR
Zlati
partner IR
Srebrni
partner IR
Bronasti
partner IR
Sponzorstvo Akademije IR
DA NE NE NE
Članstvo v Klubu IR Zlato članstvo Zlato članstvo Srebrno članstvo Bronasto članstvo
Popust pri najemu dvoran
PhUnija
20 % 20 % 20 % 20 %
Izvedba izobraževanja za
zaposlene v podjetju partnerja
1 seminar
– 5 šolskih ur
1 kratek seminar
– 3 šolske ure
1 kratek seminar
– 2 šolski uri
-
Sponzoriranje izobraževanj 10 x 5 x 3 x -
Oglaševanje v mesečnem
biltenu Unikum
5 x 1/2 oglas
5 x 1/4 oglas
11 x objava
logotipa v biltenu
Unikum
5 x 1/4 oglas
11 x objava
logotipa v biltenu
Unikum
5 x 1/8 oglas
11 x objava
logotipa v biltenu
Unikum
1 x 1/8 oglas
11 x objava
logotipa v biltenu
Unikum
Oglaševanje na portalu IR 1 mesec 1 teden 1 teden 1 teden
Sponzorstvo
Tedna računovodij
Generalni
sponzor
Zlati
sponzor
Srebrni
sponzor
Bronasti
sponzor
Vrednost partnerstva 10.000 € + DDV 5.000 € + DDV 3.000 € + DDV 1.500 € + DDV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Več informacij

o vsebini posameznih paketov Partnerstva IR boste našli v posameznih zavihkih na levi strani. Za dodatna pojasnila pa smo vam na voljo tudi na mail: info@iracunovodstvo.eu ali na telefon: 01 360 20 28.

Vse informacije dobite tudi v brošuri - TUKAJ (lister verzija - TUKAJ).