warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/iracunovodstvo/themes/iracunovodstvo/block-block-1.tpl.php on line 39.
Izobraževanje
Predavatelji:
mag. Sabina Lamut

Pravilnik o računovodstvu za gospodarsko družbo na podlagi SRS 2016 (KRATEK SEMINAR) - IZVEDBA ZAGOTOVLJENA!

Računovodja ne more narediti ustreznega letnega poročila brez pravilnika o računovodstvu!

Računovodski predpisi na določenih mestih puščajo podjetjem svobodne roke glede merjenja in izkazovanja računovodskih postavk, torej se mora o tem odločiti vsako podjetje samo, svojo odločitev pa zapisati v pravilnik ter jo dosledno uporabljati. Ali imate pravilnik? Ali imate pravilnik, pa še ni usklajen z zadnjimi veljavnimi določbami standardov SRS 2016? In če je le en odgovor NE, pridite na kratek seminar ... skupaj ga bomo sestavili (kotizacija vključuje tudi elektronsko verzijo Osnutka pravilnika o računovodstvu).


Datum in lokacija:

Dobimo se v sredo, 4. julija 2018 ob 14.00 na Inštitutu za računovodstvo (Brezovica pri Ljubljani). Kako do nas, si oglejte tukaj.

Kotizacija:
89 EUR + DDV

  • Vsem zainteresiranim, ki Pravilnik o računovodstvu sestavljajo prvič ali ki ga uporabljajo ter ga želijo prenoviti in uskladiti z najnovejšimi določbami računovodskih predpisov.

Sestavili boste lahko Pravilnik o računovodstvu za gospodarsko družbo, ki bo povsem uporaben v praksi. Zelo malo je potrebno za prilagoditev pravilnika za podjetnika, zasebni zavod… zato prejmete napotke tudi za to.

 

  • Pomen in nujnost Pravilnika o računovodstvu,
  • predstavitev predlaganega Pravilnika,
  • določitev kriterijev za pomembnost, bistvenost,
  • obravnava metod vrednotenja posameznih gospodarskih kategorij,
  • vpliv vrednotenja gospodarskih kategorij na poslovni rezultat, ki bo za nekatere primere prikazan tudi skozi knjiženje.

 

Kratek seminar traja tri šolske ure, od 14.00 do 16.30. Med predavanjem je en odmor, ki traja 15 minut. 

 

Udeleženci izobraževanja prejmejo elektronsko verzijo Osnutka pravilnika o računovodstvu.

 

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer zaračunamo celotno kotizacijo. Vnaprej se zahvaljujemo za razumevanje.

 

V primeru premajhnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

 

Dodatna pojasnila dobite na telefonski številki 01/360 20 08.

izpis_izobrazevanja - Kratek seminar4