warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/iracunovodstvo/themes/iracunovodstvo/block-block-1.tpl.php on line 39.
Izobraževanje
Predavatelji:
mag. Barbara Guzina

Obdavčitev kapitalskih dobičkov in kriptovalut

Do konca februarja je treba oddati napoved za kapitalske dobičke - napovedati moramo torej, kaj vse smo prodali v letu 2017 (naložbe, nepremičnine) ter ali smo pri tem dosegli dobičke ali izgubo. Na seminarju bomo pogledali kako pravilno izpolniti napoved ter na kakšne načine se lahko davčna osnova zniža. Govorili bomo tudi o kriptovalutah in njihovi (ne)obdavčitvi v letu 2017 in v prihodnje.


Datum in lokacija:

Dobimo se v sredo, 14. februarja 2018 ob 9.00 na Inštitutu za računovodstvo (Brezovica pri Ljubljani). Kako do nas, si oglejte tukaj.

Kotizacija:
99 EUR + DDV

  • Vsem, ki poslujejo z vrednostnimi papirji in kriptovalutami, ter vsem, ki so v letu 2017 prodali vsaj en poslovni delež v družbi z omejeno odgovornostjo.

Pridobili bodo znanje glede obdavčitve kapitalskih dobičkov in se naučili izdelati napoved za kapitalske dobičke. Izvedeli bodo tudi najnovejše informacije glede obdavčitve kriptovalut ter izvedeli v katerih primerih je poslovanje s kriptovalutami sploh obdavčeno.

 

-          kateri kapitalski dobički so obdavčeni

-          kako je določena davčna osnova in kakšne so davčne stopnje

-          kako si lahko znižamo davčno osnovo

-          ali so kriptovalute obdavčene

-          kakšna je obdavčitev trgovanja s kriptovalutami preko podjetja

 

Kratek seminar traja štiri šolske ure, od 9.00 do 12.15. Med predavanjem je en odmor, ki traja 15 minut. 

 

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer zaračunamo celotno kotizacijo. Vnaprej se zahvaljujemo za razumevanje.

 

V primeru premajhnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

 

Dodatna pojasnila dobite na telefonski številki 01/360 20 08.

izpis_izobrazevanja - Kratek seminar4