warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/iracunovodstvo/themes/iracunovodstvo/block-block-1.tpl.php on line 39.
Izobraževanje po meri

Na IR sodelujemo s številnimi stanovskimi organizacijami (zbornicami, združenji, društvi…), s katerimi izobraževanje njihovih članov prilagodimo specifičnim potrebam. Z izobraževanjem po meri je tako omogočen individualni pristop k usvajanju in poglabljanju znanja ter hitrejše in učinkovitejše reševanje konkretnih vprašanj in dilem.


Prednost izobraževanj po meri:

  • programi se osredotočajo na vprašanja in dileme s področja računovodstva in financ, s katerimi se sooča posamezna organizacija;
  • naročnik v sodelovanju z našimi strokovnjaki izbere tip izobraževanja in neposredno sooblikuje program, prilagojen njihovim potrebam;
  • čas izvedbe je prilagojen naročniku in s tem udeležencem, kar pozitivno vpliva na učinkovitost učnega procesa;
  • sodelavci, ki se skupaj udeležijo izobraževanja, dobijo enako znanje o obravnavani problematiki. Učijo se sodelovanja in krepijo medsebojne odnose;
  • cenovno so izobraževanja po meri ugodnejša od udeležbe posameznikov na razpisanih seminarjih;
  • Izobraževanja lahko organiziramo v prostorih Poslovne hiše Unija na Brezovici, kjer razpolagamo s sodobnimi predavalnicami in najnovejšo informacijsko infrastrukturo, lahko pa izobraževanja izvedemo tudi v prostorih podjetja.

 

Lepo vabljeni, da nas pokličete na 01/360 20 28 ali pa nam svoje potrebe po izobraževanju po meri sporočite na elektronski naslov nina.becaj@iracunovodstvo.eu.

Verjamemo, da skupaj lahko oblikujemo program izobraževanja, ki bo ustrezalo vašim pričakovanjem in potrebam vaše organizacije.